Om mig och artiklar

Om mig

Jag är uppvuxen i Västflandern i Belgien och har jobbat som revisor i olika företag. Jag har sedan 2013 haft en stark passion för naturfotografering, dels för att komma bort från kontoret och tillbringa tid i naturen, dels för att kunna delta i intressanta workshops med trevliga människor.

Min man och jag delar kärleken till naturen och resor och har flera gånger backpackat runt om i världen. Den överväldigande skandinaviska naturen och de fantastiska upplevelser vi hade under våra resor, gjorde att vi efter flera kringflackande år flyttade till Mellansverige, där vi idag har vår bas.

Det finns ingen bättre plats på jorden för en naturälskare!

Amazing Nature Scandinavia grundades den 1 augusti 2017 i Västmanland. Där finns Europas mest orörda vildmark. Företagets mål är att dela vår passion för resor och naturen med er. Vi har sedan dess blivit den mest pålitliga inkommande researrangören i regionen.

Jag vill gärna dela områdets överväldigande natur med familjer och andra naturälskare genom skräddarsydda, hållbara paketresor med fokus på en aktiv naturupplevelse. Jag erbjuder olika boendeformer och aktiviteter som du väljer själv – från ett späckat program till paket med gott om egen tid.

Sylvia Adams

Artiklar och videor (på engelska)

Wideoyster – artiklar:

Wideoyster – videor:

ATTA – videor: