Lyxig herrgård

Denna imponerande herrgård byggdes på 1600-talet och består av en huvudbyggnad med sex flyglar. Den ståtliga huvudbyggnaden rymmer en restaurang, bar och avkopplingsområden och ramas in av en härlig trädgård. Herrgårdens 60 rum är fördelade över de olika flyglarna. Samtliga rum har eget badrum. På herrgården finns också en fantastisk relaxanläggning med många möjligheter till avkoppling och sköna behandlingar.

Egendomen ligger i byn Färna, som ligger mellan två sjöar och är omgiven av vackra ekopark Färna. Här kan man bada i sjön, hyra kanot, fiska och vandra.

Till de smakrika måltider som serveras i restaurangen använder man endast lokala råvaror från närliggande gårdar samt från herrgårdens egen köksträdgård. Det serveras även en fantastisk afternoon tea.

Priser från 828 kr/person inkl frukost (vid bokning för 2 personer).

Om boendet

Typ av boende: Herrgård
Internet: gratis WiFi
Parkering: gratis parkering
Mat och dryck: frukost ingår, lunch serveras onsdag till fredag, trerättersmiddag serveras tisdag till torsdag, fyrarättersmiddag serveras fredag och lördag, afternoon tea serveras fredag till söndag
Extra: Spa och gym med tre olika bastubad, inomhuspool, uppvärmd utekälla samt relaxavdelning (här erbjuds olika behandlingar)

Om rummen

Sovrum: 19 enkelrum, 22 dubbelrum med dubbelsäng, 7 dubbelrum med två enkelsängar, 9 gemak, 2 sviter samt en lägenhet med 1 dubbelsäng och 2 enkelsängar
Sängkläder: sänglinne och handdukar ingår
Total kapacitet: 60 rum / 100 sängar
Badrum: Samtliga rum har eget badrum med dusch, wc och tvättställ. Gemaken, sviterna och lägenheten har badkar.

Aktiviteter

  • Utgångspunkt för bäversafarin

Bokning: Via e-post sylvia@amazingscandinavia.se eller telefon +46 (0)70 230 68 70