Den fria naturen

För några år sedan köpte Susanne och Danne denna gård från 1856. Med stor entusiasm har de sedan renoverat herrgården och tillhörande byggnader. I dagsläget håller de på med trädgården, som ska bli en vilsam oas för gästerna. Deras målgrupp är framförallt naturälskare, som här erbjuds den komfort och lyx som ibland saknas hos andra lantliga boenden i området.

Det finns olika rumstyper för olika budgetar: med eget eller gemensamt badrum, med självhushåll eller ekologisk frukost, med eller utan sängkläder.

Boendet ligger i Ockelbo, i närheten av följande aktiviteter: örngömslet, björngömslet och viltgömslet. Det är den perfekta platsen om du sedan vill förlänga din vistelse för att utforska Gästriklands vackra natur. Ångtågsfantaster kommer att älska museijärnvägen i Jädraås med sitt 6 km långa smalspår, där man kan åka med ett äkta ångtåg under sommaren.

Priser från 665 kr/person inkl frukost (vid bokning för 2 personer). Tilläggskostnad enkelrum 370 kr/person.

Om boendet

Typ av boende: B&B
Internet: gratis WiFi
Parkering: gratis parkering
Mat och dryck: ekologisk frukost ingår

Om rummen

Sovrum: Huvudbyggnaden har 7 sovrum. Ett dubbelrum har dubbelsäng och de övriga sex dubbelrummen har separata sängar. Det finns ytterligare sovrum i annexet.
Sängkläder: sänglinne och handdukar ingår
Total kapacitet: 14 personer i huvudbyggnaden med möjlighet att ställa in 7 extrabäddar (för barn). Möjlighet till större grupper om även annexet bokas.
Badrum: Fem av rummen har eget badrum med dusch, wc och tvättställ. Två av rummen har eget badrum i korridoren, med dusch, wc och tvättställ.
Kök: gästerna förfogar över ett fullt utrustat gemensamt kök

Aktiviteter

  • Lokala vandringsleder
  • Uthyrning av mountainbikes och fatbikes (med eller utan guide)
  • Längdskidspår (egen utrustning medtages)
  • Skidbackar (utrustning finns att hyra på Kungsberget)
  • Flera andra aktiviteter, t ex fiske, kajak- och kanotturer, grottbesök, museijärnvägen och guidade turer i det industriella kulturarvet.

Bokning: Via e-post sylvia@amazingscandinavia.se eller telefon +46 (0)70 230 68 70